چند نکته :

برای برش چیزکیک هر بار با هر برشی که میزنید چاقو رو زیر شیر آب بشویید و برش بعدی رو بزنید تا مرتب در بیاد.
نکته دیگه اینکه بعد برش زدن اگه همون موقع سرو کردید وخوردین تموم شد نوش جان.ولی اگه گذاشتید یخچال برای روز آینده یا چندین ساعت بعد حتما روش سلفون بکشید کناره هاش خشک نشه وتغییر رنگ نده.
کرم تارتار برای پایدار کردن و مقاومت سفیده ست اگه نداشتید آبلیمو جایگزین کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Gloria سيب سرخ emohtava ذهن خالی تدریس خانگی میز کار صنعتی پزشکی نوین irandentistry اندَر زِنامه