پای سیب آمریکایی در روش سنتی پای سیب هم با چربمایه و کره و هم با چربمایه به تنهایی تهیه می‌شود. در آمریکا بیشتر از چربمایه به تنهایی استفاده می‌شود.

دستور شماره یک
روش اول:مواد لازم برای درست کردن خمیر پای با کره و چربمایه برای یک کیک ۲۳ و نیم سانتیمتری

ترتیب    نام مادهٔ غذایی    مقدار
۱    آرد ضعیف    ۲۸۰ گرم
۲    نمک    ۳ گرم یا نصف قاشق چایخوری
۳    شکر    یک قاشق غذاخوری
۴    چربمایه نینگ    ۱۰۰ گرم، چربمایه را در یخچال نگهداری می‌کنیم.
۵    کره    ۸۰ گرم، کره را رنده کرده و در فریزر نگهداری می‌کنیم.
۶    آب سرد    ۱۰۰ میلی لیتر


روش دوم:مواد لازم برای درست کردن خمیر پای با چربمایه برای یک کیک ۲۳ و نیم سانتیمتری

ترتیب    نام مادهٔ غذایی    مقدار
۱    آرد ضعیف    ۲۸۰ گرم
۲    نمک    ۴ گرم سه چهارم قاشق چایخوری
۳    شکر    یک قاشق غذاخوری
۴    چربمایه نینگ    ۱۵۰ گرم
۵    آب سرد    ۹۰ میلی لیتر


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : چربمایه ,قاشق ,قاشق چایخوری۳   ,گرم۲    نمک   , ۲۸۰ گرم۲   ,ضعیف    ۲۸۰ ,چایخوری۳    شکر   ,قاشق غذاخوری۴    چربمایه ,غذاخوری۴    چربمایه نینگ   ,قاشق چایخوری۳    شکر   , ۲۸۰ گرم۲    نمک  
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کاتر آسفالت بر موج دریا گردنه دانلود آهنگ جدید وکیل پایه یک دادگستری معرفي کتاب هاي ايراني و خارجي سايت تخصصي ايران اچ دي دفاع ۸ساله